8 de noviembre de 2013

TREBALLS VOLUNTARIS (17): RECUPERANT TEULES DE LA CÚPULA

 El dia 1, Solemnitat de Tots Sants, Felipe, Lorenzo i Javi entre altres campaners, vam estar executant els tocs propis de la litúrgia del dia, havíem avisat al Rector, que entre la missa de 10:30 i la de 12 pujaríem a la Cúpula a llevar teules comprovant que estaven senceres i un aspecte agradable, i comentarem que es podien recuperar estes teules amb motiu de record per als qui mostrarien interés, a canví d’un donatiu (Ofrena).  Baixarem unes teules i les deixarem en la Sagristia.  Per cert que un campaner es va fer un tall tractant de llevar una teula.

Al dia següent, 2 de novembre, tornarem a putjar el Rector En Antonio, Felipe, Juan, i Paco (entés en obres) que ja havia comentat el dia abans la possibilitat d'oferir teules a canví d’un donatiu, i es vam il·lusionar amb la idea.  Baixarem quasi huitanta teules i pensarem en organitzar una manera d'oferir-les a persones que pogueren interessar-se sol·licitant un donatiu per a les obres.  Parlarem d'un Registre de les teules, d'una enumeració, d'algun element identificatiu a manera d'etiqueta.  El que va començar sent una il·lusió és ara ja una realitat.

Una vegada en la Sagristia, Felipe en el pati, va procedir a llevar cuidadosament el material que quedava adherit i tractar de netejar un poc la teula.  Amb l'ajuda del Rector es va afegir l'etiqueta com a element que indica que es de la Cúpula de l’Església de Moixent.

Des del dia 6, ja s'oferixen les teules que han estat en la Cúpula des de fa 125 anys, segons la disponibilitat de les persones, es demana un donatiu de 10 euros (o qui vullga mes).  Preguntar a Felipe.

El dia 2 vam tenir una inespereda sorpresa en la Cúpula, vols saber quina? Continua seguint-nos que prompte o sabras.