21 de noviembre de 2013

LA TORRE CAMPANAR DE L'ESGLÉSIA DE MOIXENT (5): ANY 2007, SEGONA RESTAURACIÓ. Publicat en l'anterior el web de Campaners el dia 13-8-2007

ES RESTAURA EL NOSTRE CAMPANAR

Per a tots els moixentins i moixentines, el nostre campanar, es molt apreciat i un signe d’identitat; nos admirem la seua originalitat i les seues caracteristiques tan peculiars.  Pero una especial estima, li tenim els Campaners de Moixent, doncs continuament el visitem per a tocar les campanes.
Es la part mes alta la que presenta greus deterioris.  A partir de una subvenció de 40.000€ de la Diputació de Valencia, el poble de Moixent, s’esforça per a conseguir la millor restauració per al campanar.
Els Campaners de Moixent, nos alegrem molt per aquestes millores, i també nos unim desde les notres posibilitats, a eixe esforç comú, a favor del nostre Campanar.
Desde el dilluns, 9 de juliol, una empresa, a començat a col·locar l’andamit, que desde el passat dia 2 d’agost el tapa totalment.  L’empresa Torremar, encarregada de la Restauració, va demanar que es desconectar el sistema electronic de les Campanes, per motius de seguretat, ja que l’andamit sobreix els ventanals de les Campanes, per aquestes raos, Cesar, tecnic de Electrorecamp S.L, va desconectar el sistema.
Els Campaners de Moixent, volem el nostre Campanar, amb les millors condicions.