21 de febrero de 2014

TREBALLS VOLUNTARIS (23): DISTRIBUCIÓ DE LES TEULES

Com ja informarem el dia 8 de noviembre de 2013, Campaners de Moixent, abaixarem les teules blaves i blanques senceres que es trobaven en bon estat, i després de netejar-les els vam posar una etiqueta identificativa i numerada per a oferir-les als que les desitjarien a canvi d'un donatiu. 
Va començar la distribució el dia 6 de novembre del 2013, i la ultima s'entrega el 18 de febrer.  Han sigut un total de 94 teules (sense comptar la que va eixir amb la inscripció que és de la Parròquia), i allò que s'ha recaptat ascendix a 1035 euros: una aportació magnífica, que de no haver-se realitzat eixe treball, difícilment s'hagera reunit tal quantitat.

Felipe ha anat realitzant un registre en què consta la persona / família que té la teula o teules perquè quede constància per al futur que famílies disposen d'eixes teules. 
Agraïm a tots els que han mostrat interes per l'adquisició de les teules per a tindre-les com a record i com a signe d'apreci a la nostra Església i als qui han treballat per ella, estima que han materialitzat en una ofrena econòmica.  Que les 94 teules seguisquen amb nosaltres distribuides en domicilis de Moixent ens complau molt més que hagueren de ser destruides.

Aprofitem per a comunicar-vos que els treballs de reteular la Cúpula del Santíssim estan molt avançats.  Queda molt poc perquè acaben.

També vos comuniquem que diumenge dia 23 de febrer, a partir de les 16 hores, s'oferiran xocolate i bunyols a benefici de les Obres de les dos Cúpules en el carrer Sant Vicent Ferrer