28 de febrero de 2014

PRÓXIMAMENT

1- Es beneirà la reparació de la Cúpula del Santíssim Sagrament ja a dies de finalitzar, i també la Restauració de la Torre Campanar que va ser en 2007.  En les setmanes següents es procedirà a reparar les teules trencades pel entorn de la Cúpula del Santíssim i realitzar uns accessos a les teulades per al manteniment. 

2-El dia 5, es dimecres de Cendra, comensa la quaresma.  A Moixent, per la vesprada els divendres i diumenges a les 16hs: Vía Crucis en el Calvari, Vol de la campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el  temps o impedix en l’esglèsia repic de missa diaria.

3- El dia 7, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús, en el Angelus vol de la campana dedicada

4- El 14 de març es la Missió Magníficat en Canals. Com va ocórrer el passat any amb la Missió "Porta Fidei", on en Quaresma va haver-hi quatre predicacions missioneres per un sacerdot de fora, enguany tornarem a tindre-la en les dates que s'anunciaran. Seran sobre la figura de la Mare de Déu com a primera missionera. El sacerdot missioner farà només tres predicacions, a nivell parroquial, sobre la Mare de Déu i la quarta la farà l'Arquebisbe a nivell de Vicaria. A la predicació de l'Arquebisbe li acompanyarà la Imatge peregrina de la Mare de Déu dels Desemparats. El lloc serà el poliesportiu de Canals, a les 8 de la vesprada.  Més informació en la web: http://vl.parroquiacanals.com/

5- Sant Josep (Patró de l'Església universal). A Moixent, la vespra i el dia: Volteig de cinc Campanes. 

6-Acabarem de publicar la Sèrie “La nostra Església de Moixent. Recuperant Notes” sobre els apunts de Felipe de la nostra Església que com ja sabeu, enguany es complixen el 125 aniversari de la Benedicció de les Obres i 50 anys de la Consagració de l'Altar, i 25 de la Consagració del Temple. 
Que vos ha paregut tota esta variada informació sobre l'Església? Ens agradaria que donares la teua opinió a través de la nostra página de facebook o en el nostre correu campanersdemoixent@hotmail.com