25 de agosto de 2013

PRÒXIMAMENT

1- La primera setmana de setembre son les festes en Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Vols de Campanes.

2- Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

2- El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 410 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino.  Vol de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies.

3- El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.  Este dia en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

4- El 9 es en Moixent el Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial.  Vol General de Campanes.

5- El dia 15 es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

6- El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Vol d’una campana.  A més este dia vindrà per primera volta a Moixent l’Arquebisbe de València per a administrar el Sacrament de la Confirmació a uns jovens.  Vols Generals de Campanes.

7- El 24 de setembre en Moixent es recorda l’Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Vol de Santes Relíquies.

8- El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.

Recordem per al pròxim any…En setembre son els següents aniversaris:
- 125 anys de la benedicció del Temple Parroquial
- 50 anys de la Consagració de l’Altar Major
- 25 de la Consagració de les parets del Temple 
   Parroquial
- 25 de la Coronació Canònica de les Santes Relíquies