17 de enero de 2015

TREBALLS VOLUNTARIS (30): EN EL NADAL

Per a preparar la corona d'advent preparem pi “rodeno” que és mes durador, alhora que la corona es van posar les Cintes verdes que enguany s'han col·locat més baixes per a facilitar la seua col·locació i desmontage, també el rètol del “Bon Nadal” aprofitant uns suports de la barana del Cor que faciliten la col·locació. 
Per a començar l'advent deixarem la Cova instal·lada amb el pessebre la burra i el bou de manera que el primer diumenge d'advent ja l'Església Parroquial presentava un ambient que anunciaba les festes del Nadal i així  s'evita augmentar el treball per als últims dies de l'advent. 

El dia 24 ja col·loquem junt amb la Cova algunes plantes i la Corona però i llevant els ciris.  En la Cova ja col·loquem les figures de les Sagrada Família, igual que en el Belem que hi ha en el Retaule de Sant Antoni de Pàdua. El xiquet Jesús ho col·locarem per segon any amb unes teles per a evitar l'escampament de palla davant de l'Altar de la Capella de la Comunió, i un Jesuset en l’encaixonada de la Sagristia.
.
Tots estos elements els llevem a l'acabar la missa de 12 de l'Epìfania del Senyor, així que al dia següent ja tot estava disposat per a acollir les celebracions del temps ordinari.

Felipe confecciona un cartell en el cancell de la porta principal, sobre unes fotografies del Pare Paul Luis Mari que va morir el primer dia de l'any, vaa realitzar la Santa Missió en 1989 i a presidit dos Triduos a la Verge Milagrosa posteriorment.

Ens complau com cada any col·laborar en les coses del cult per a major glòria de Déu.