28 de enero de 2015

PRÓXIMAMENT

1-  El diumenge 1 en algunos pobles comença l’exercici dels “Siete Domingos de San Jose”, a Moixent des de fa temps es va pedre. 
Per a la vesprada del dia 1 la Comissió d’obres de la Parròquia de Moixent a organitzat una actuació folklòrica a l’Auditori a les 18 hores, a benefici de les obres de restauració de les cúpules.  Actuara el Grup de danses de València “Sargantana” amb l’Associació de tabal i dolçaina de Moixent “Canyes i baquetes”.  Amb la Colaboració de la Federació de Foklore de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Moixent.  L'entrada son de dos euros.

2- Purificació de la Mare de Déu.  A Moixent a migdia i per a convocar a la missa volteig d’una campana. 

3- Sant Blai.  A Moixent Volteig de 3 campanes.  Patró de Bocairent, Volteig General de Campanes.

4- Dia 6, prrimer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En Moixent, després de l’Àngelus i en el primer toc de missa volteig d’una campana, i toc d’Exposició del Santíssim.

5- El dia 18 es dimecres de Cendra, comensa la Quaresma.  A Moixent, els divendres i diumenges a les 16 hores: Via Crucis en el Calvari (divendres després es celebra la Missa).  Volteig de la Campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el temps o impedix en el campanar de l’Església es realitzara el repic de missa diaria.  

6-Els diumenges de Quaresma en la Catedral de Valencia Toc de Cor Dominica Morada a les 9 hores.

7-En este mes son les festes en el barri de Campanar de València, Voltejos de Campanes.

8-En el més de febrer començarem una secció dedicada a les Ermites i Oratoris que han existit en el terme de Moixent, dades recopilades per Felipe Sanchis.