8 de febrero de 2016

TREBALLS VOLUTARIS (37): NADAL E IMATGE DE CRIST JACENT

Com cada any, ens complau col·laborar en les tasques del cult de la parròquia, en aquesta ocasió per a les festes de nadal. Per a preparar la corona d'advent preparem pi “rodeno”, alhora que la corona es van posar les Cintes verdes, també el rètol del “Bon Nadal” aprofitant uns suports de la barana del Cor que faciliten la col·locació. 

Per a començar l'advent deixarem la Cova instal·lada amb el pessebre la burra i el bou, així com algunes plantes i la corona d’advent sense ciris, de manera que el primer diumenge d'advent ja l'Església Parroquial presentava un ambient que anunciaba les festes del Nadal. 

El dia 23 per la vesprada alguns jóvens que seguixen la Iniciació Cristiana, nascuts en l’any 2003 ja col·locaren les figures de les Sagrada Família, el xiquet Jesús ho col·locarem per tercer any amb unes teles davant de l'Altar de la Capella de la Comunió, i un Jesuset en l’encaixonada de la Sagristia.  També se col·locaren les figures de la Sagrada Familia i els Reixos, en el Belem que hi ha en el Retaule de Sant Antoni de Pàdua.
.
Tots estos elements els vam llevar el dia 6 per la vesprada amb la col·locaboració d’alguns jovens nascuts en 2003 després de pregar uns minuts davant del naixement.  Resulta una vesprada estupenda, es va guardar tot en el seu lloc, així que al dia següent ja tot estava disposat per a acollir les celebracions del temps ordinari.


Diés després, el 27 de gener també els jóvens de la quinta de 2003 es van oferir segons les indicacions de Felipe a traure de la fornícula la imatge de Crist Jacent que enguany complix 75 anys.  Tasques de neteja i de col·locació de taules  i la imatge a la entrada de la Sagristia amb un panel informador que estara durant la quaresma.

Ens alegra tindre nous col·labodors en algunes tasques parroquials i esperem que continuen col·laborant i que s'animen més.