6 de febrero de 2016

ABREVIATS: SETEMBRE A DESEMBRE

Visita a Algemesí: El dia 5 de setembre abans de les festes que Algemesí celebra a la seua patrona la Mare de Déu de la Salut, dos campaners de Moixent: Felipe i Lorenzo vam anar i vam poder visitar el campanar d'Algemesí en unes Visites Guiades que organitzen els campaners d'Algemesí.

Visita a Fontanars: El dia 4 d’octubre, Felipe i els seus pares van anar a Fontanars dels Alforins on del dia 3 i 4 estava la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats.  Felipe i el seu pare van poder pujar al campanar i veure les campanes.
                       
Efiguie del Rei Jaume I, en el fullet del Nou d'octubre: per segon any, l'efígie del ReI Jaume I, que esta gravada en la campana Sant Jaume del campanar de Moixent a aparegut en el fullet del Nou d'octubre.

Campana instal·lada en el Monestir de los Hermanitos: El dia 11 d'octubre, Felipe, Paco Rei i Sergi García van poder pujar al Monestir  que els Hermanitos del Cordero estan construint en terme de Moixent, prop de Navalón i van poder veure que ja tenen instal·lada la campana en la Capella.

Visites a Cementeris: El 27 d'octubre, Felipe i Lorenzo, van anar a Tavernes de la Valldigna i a Sollana per a localitzar les lapides on es troben dos rectors que van servir a la Parròquia de Moixent i resar per ells.  A Tavernes está Don José Galiana Fons, i en Sollana Don José Pellicer Valero. 

El Rector se va enterar tard de les indicacions que van arribar a totes les parròquies des de la Vicària General: que tots els campanars de la diòcesi anunciaren amb el Volteig de totes les campanes el començament de l'any de la Misericòrdia en la nostra Diòcesi.  Tènia que fer-se a les 18hs, per a coincidir en la celebració presidida per l'Arquebisbe en la Catedral.  En este cas Moixent no va poder unir-se a tots els campanars.  Ho lamentem.