29 de febrero de 2016

PRÓXIMAMENT

1- Continuen en alguns pobles l’exercici dels “Siete Domingos de San José”

2- Els diumenges del temps de Quaresma en la Catedral de Valencia Toc de Cor Dominica Morada a les 9 hores.

3-  Durant la quaresma, a Moixent, per la vesprada els divendres i diumenges a les 16hs: Vía Crucis en el Calvari, Volteig de la campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el  temps o impedix en l’esglèsia repic de missa diaria.  Enguany les cerámiques del Via Crucis del Calvari complixen 75 anys.

4- El dia 4, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús, en el Àngelus vol de la campana dedicada.

5-El dissabte 12 en la Ermita del Santíssim Crist del Calvari es celebrara una Missa en sufragi dels Confrares difunts del a Hermandad Cristo Crucificado de Moixent amb motiu del 25 aniverari.  Volteig d'avis amb la campana.

6- Sant Josep (Patró de l'Església universal). A Moixent, la vespra i el dia: Volteig de cinc Campanes. 


7- El divendres dia 18 es el divendres de Dolors, estaguent de Rector en Moixent José Pellicer es practicava el Septenari de la Verge dels Dolors, ara es fa un Via Crucis a les 22h, en el Calvari organitzat per la Hermandad del Cristo Crucificado;  en Genovés i Canals es fa el Septenari de la Verge dels Dolors, comença el dia 12 fins el divendres dia 18.  

8-Setmana Santa: Esta setmana es troba la celebració més important del calendari Cristià: la Vigilia Pasqual.  A Moixent el Diumenge de Rams: Volteig General de Campanes. El dilluns, dimarts i dimecres Sant: Toc de Confessar.El dijous Sant hasta el Glòria: Volteig General de Campanes.  Toc de la Matraca el Dijous Sant després del Gloria, divendres Sant i fins el tercer toc de la Vigilia Pasqual.  (Si hi ha algun soterrar convocara la Matraca). 
Dissabte Sant en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria Volteig General de Campanes i Diumenge de Resurrecció.
(Enguany  compleixen  75 anys la imatge de Crist Jacent que está en l’església; 25 anys la imatge de Crist Jacent de la Confraria Santo Sepulcro que ix en processó; i 25 anys la Hermandad Cristo Crucificado)


9-El Dissabte Sant de 17:30 a 18:30 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno.