28 de septiembre de 2015

PRÒXIMAMENT

 1- Cada diumenge del mes d'octubre en la Gruta del Calvari de Moixent davant de l'imatge de la Milagrosa a les 8:30 es resa el Rosari 

2-El dia 2 d’octubre, primer divendres dedicat al Cor de Jesús es farà Exposició del Santíssim Sacrament, Volteig d’una Campana i toc d’Exposicicó del Santíssim

3- Visita els dies 3 i 4 de la imatge pelegrina Verge dels Desemparats a Fontanars dels Alforins. 

4-Els dies 3 i 4 d’octubre en Albaida, celebració del 400 aniversari del Campanar

5- El dia 4 es Sant Francesc d’Assís.  A Moixent es un Sant de devoció popular, Volteig de 3 campanes.
En la Granja de la Costera Vols de Campanes, per ser el Titular de l’Església, i també es celebren festes en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist de la Victoria.

6- La primera setmana d’octubre en Aiacor, celebren el dissabte a Sant Antoni de Pádua i el diumenge la “Pujà” del Crist a l’Ermita, Vols de Campanes.

7- El dia 7 es la festa litúrgica de la Mare de Déu del Rosari. A Novetle es Titular de l’Església, Patrona en Alberic i en Albaida amb l’advocació: Verge del Remei, Vols de Campanes.

8- El dia 9 es la festa de la Comunitat Valenciana, i l’Aniversari de la Dedicació de la Catedral de València, Vols de campanes en la Catedral.   
En Moixent per la vesprada de 17:30 a 19hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

9-El dia 12 d’octubre es la Mare de Déu del Pilar. A Moixent Volteig de la campana Santa Maria Mare de Déu.  En Aiacor es la Patrona del poble, Volteig de campanes.
En Moixent per la vesprada de 17:30 a 19hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

10- 18 d’octubre díhuit aniversari de Rector en Moixent de En Antonio Rafael González.

11- Els dies 24, 25 i 26 a Moixent es el Triduo a la Milagrosa, i el dissabte 24 trasllat de la imatge de la Residencia a l’Església Parroquial.  Vols de 4 campanes i de manera especial de la campana que té la seua efigie: Santa Maria Mare de Déu.
Els dies que està l’imatge de la Milagrosa en l’Església Vol de la campana Santa Maria Mare de Déu en el primer toc d’avís a missa.

12- El dijous 29 es la festa del Sant Calze, inici del Any Jubilar Eucarístic del Sant Calze en la Catedral de València, Vols de Campanes.


13- El dia 30, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra els vint-i-u aniversari.


14- El dissabte 31 d’octubre, Vespra de Tots Sants, en Moixent de 17 a 19hs Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.