7 de septiembre de 2015

LLIBRE D'HONOR DE CAMPANERS DE MOIXENT (7): TEOFILO FITO, ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DE MOIXENT

Durant la setmana de Visites Guiades al Campanar, Campaners de Moixent, va rebre la grata sorpresa d'acollir la Visita del Sr.Alcalde de Moixent, Teofilo Fito Martí.
Tots sabem que estos dies tènia l'agenda molt ocupada pels nombrosos actes festius en què ha d'estar amb la Comissió de festes, per això valorem més l'esforç que manifesta trobar un estona disponible per a dedicar-ho a esta Visita al campanar.
Contempla Moixent des dels finestrals de la Sala, amb els horitzons lluminosos de les muntanyes, amb la claredat tan pròpia d'estos dies d'agost.  Presta interés a l'explicació  de les campanes que un dels campaners li oferia. 
Felipe també aprofita per a acompanyar-lo fins a la imatge de Sant Pere Apòstol que presidix el Presbiteri i tota l'església, així com recórrer la sobre-sagristia i constatar la necessitat reparacions i activitats d'actuació de conservació.
Felicità a Campaners i va agrair tota la labor que realitzem, no sols en les Festes Patronals sinó al llarg de tot l'any, mantenint vives les tradicions sonores que omplin l'aire e el nostre volgut poble de Moixent.
Accepta gustosament deixar constància escrita de la seua visita firmant un salutació i una felicitació en el Llibre d'Honor de l'Associació que ara vos transcrivim.

21-Agosto – 2015
Ha sido un placer, el ofrecimiento por parte “dels Campaners de Moixent”, la visita a nuestras campanas de la Iglesia San Pedro Apóstol.
Invito a todas las personas que realicen la visita, es impresionante, algo maravilloso, es sentirse cerca de los nuestros que ya no están.
Espero que nuestros “campaners” no pierdan la ilusión y creen parroquia para que esta afición perdure siempre en nuestras vidas.
Un abrazo

TEOFILO FITO MARTI
ALCALDE DE MOIXENT