26 de octubre de 2013

PRÒXIMAMENT

1- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, coindidix en el primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.

2- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  La Vespra a les 20:00, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes


3- El dia 4 es Sant Carles Borromeo.  A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 10 per a la missa del mati i processó.

4- Del dilluns 4 al dissabte 9 en el primer toc d’avís a Missa:  Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en honor a la Milagrosa que esta en l’Església Parroquial.

5-El dia 8 de novembre en Moixent abans de la misa es farà l’Exposició del Santíssim Sacrament.  Vol d’una campana.

6-En Alberic el dissabte 9 tindrà lloc el XIX Encontre de Campaners Valencians.

7- El dia 10 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

8-El 24 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic, i clausura de l'Any de la Fe. En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 campanes.

9-El 27 de novembre és la Festa Litúrgica de la Verge Milagrosa.  A Moixent, Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en els tres tocs d'avís a missa.

10- Festes a Ontinyent a la Puríssima: el dia 8 de novembre és la Presentació del Programa; el 9 Missa, trasllat i imposició de les medalles; el 17 missa de difunts; el dia 23, el Cant dels Angelets i pregó de festes; el 24, Missa de Malalts i impedits; i el 30 de novembre, ultima missa sabatina a les 8 i missa d'infants a les 10. Voltejos de Campanes en el Campanar de Santa Maria.

11- Durant el mes de novembre, en esta pàgina web publicarem la sèrie de noticies recopilades per Felipe Sanchis i que es van publicar en l'anterior web els dies 15, 16, 20, 22, 24, 27 de novembre de l'any 2011, amb el títol de “Les Campanes de Moixent.  Anotacions Històriques”; i altre apartat nou sobre la Restauració dels Campanes