9 de octubre de 2013

GRÀCIES, TELEVISIÓ COMARCAL

Són molts els fets i esdeveniments que la TV Comarcal “La Costera”  oferix del nostre poble de Moixent, ens plena d'alegria i procurem seguir, tractant inclús de proporcionar avisos a tot el poble a través de la megafonia publica i els avisos parroquials. 
Són molts els motius per a estar agraïts a la TV Comarcal i manifestar-los la nostra felicitació i aplaudiment.  Potser no ho fem com es mereixen, però ara s'ha presentat una ocasió que de no manifestar eixe reconeixement a la TV Comarcal cometríem una falta de generositat. 

El passat dia 21 de setembre com ja hem informat en articles anteriors, l'Arquebisbe de València visità per primera vegada la Comunitat Cristiana de Moixent reunida en la seua Església Parroquial, per a administrar el Sacrament de la Confirmació a 19 jóvens. 
Avisarem a la TV Comarcal i sol·licitarem la seua presència per a este dia tan esperat i desitjat sobretot per a l'Associació Campaners de Moixent.  Per a eixe dissabte tenien l'agenda molt completa i no ens ho van garantir, però finalment, el seu Director Ricardo Faura, amb un magnific càmera, ens van fer saber l'esforç realitzat per cobrir esta notícia.  Ho agraïm sincerament, però a més, ha resultat una presentació de l'esdeveniment que ens ha meravellat pel seu caràcter complet, construït amb sentit, dignitat i bellesa, a base d'imatges admirables que donen idea del conjunt dels fets, i acompanyat de comentaris per al moment que dies abans de que s’emitira la noticia facilitarem.  Van oferir imatges del testimoni personal de Monsenyor Carlos Osoro en el seu alegria d'estar a Moixent, del Rector En Antonio, del desenvolupament de tota la celebració, posant en relleu alguns moments  importants de la mateixa; van oferir imatges de fotografies de la  dedicatòria de l’Arquebisbe de València en el llibre de Firmes d'Honor de l'Associació Campaners de Moixent i la seua visita la Sala de les campanes; van mostrar les campanes, el nostre esvelt torre campanar i la bellesa de l'Església. 
Tota una informació molt completa, amena, digna en la seua senzillesa però que resulta molt emotiva per a nosaltres, moixentins i moixentines.
Per tot això ens sentim impulsats a manifestar publicament el nostre agraïment i la nostra mas sentida felicitació al Director, al càmera que va fer la gravació, als que van elaborar el muntatge que es va emetre, als redactors, i a les persones que van donar veu a eixa informació tan volguda per nosaltres.

Felicitats a tots els que formeu el grup de la Televisió Comarcal.
Enhorabona i moltes gràcies.

Constantem que amb menys pressupost, amb menys persones, i menys mitjans, sabeu informar televisivament amb gust i competència que altres "grans" cadenes que compten amb enormes recursos.  Fins a una altra ocasió.

Ací teniu la noticia que es va emetre en el telenoticies del dia 26 de setembre:   http://www.youtube.com/watch?v=hESR5SmLZ38