14 de octubre de 2013

CARTA DE L'ARQUEBISBE

Amb molta alegria vam rebre el dia 10, la carta que ens va enviar  el nostre Arquebisbe Carlos Osoro, amb una data molt significativa per a nosaltres: el 4 d'octubre, festa de San Francesc d'Assís, dia en què celebrarem la festa del Sant junt amb la Tercera orde de San Francesc i que entre nosaltres s'evoca el record del Venerable Pare Moreno i la vida franciscana que ací va instituir.
Després de la seua visita al campanar, li escribirem agraint-li la seua deferència i l'actitud de sincera simpatia cap a tot el que li mostrarem i explicarem.  Ens deixà sorpresos per la seua generosa paciència entre nosaltres, a pesar de les seues moltes ocupacions i tasques pastorals.

El passat dissabte 5 d’octubre,  va vindre a Moixent de nou Monsenyor Carlos Osoro, però esta vegada a la Casa Oràa amb motiu de la benedicció de les obres de rehabilitat centro Scout.  Allí Felipe li va poder saludar novament i l’Arquebisbe entre altres coses li comenta que havia contestat a la carta la qual cosa ens plena de sorpresa.
Una vegada mes constatem la gran entrega pastoral del nostre Arquebisbe a totes les iniciatives que li arriben i especialment si es tracta de grups de jóvens.
Vos mostrem el contingut de la contestació de la carta.