10 de octubre de 2013

LLIBRE D'HONOR DE CAMPANERS DE MOIXENT (2): VICENTE DUBAL BON, ALCALDE DE L’AJUNTAMENT DE MOIXENT

Dins de la setmana de Festes Patronals d’agost, l'últim dia de Visites Guiades al Campanar, que resulta més lliure d'actes programats, l'Alcalde de Moixent Vicente Dubal, ens honra amb la seua presència.  Li acompanyaren els Regidors de Cultura i de Turisme com indicarem en la notícia d’esta pàgina el dia 26 d’agost de 2013.  Volíem comptar amb la seua firma en el Llibre d'Honor de l'Associació, així com dels Regidors abans citats.  Una vegada aconseguit el Llibre sol·licitarem una cita amb l'Alcalde perquè ens regalara el seu testimoni i la seua firma.  Ens va atendre amablement en el seu despatx de l'Alcaldia el passat dia 8 d'octubre. Ací  transcrivim la bella dedicatòria que ens consigne en la pàgina dos. 
 
8 de octubre 2013
Como Alcalde de Moixent, mi más sincera enhorabuena a la Asociación de Campaners de Moixent por recuperar la tradición de los toques de las campanas de la Iglesia Parroquial de Moixent, para deleite de sus vecinos.
Al igual que las visitas que realizan en la semana de fiestas patronales para dar a conocer a todos las singularidades de cada una de las campanas.
Desde el Ayuntamiento animar a que esta asociación se consolide en el tiempo.
VICENTE DUBAL BON.
ALCALDE DE MOIXENT.