10 de septiembre de 2013

TREBALLS VOLUNTARIS (16): DURANT LES FESTES PATRONALS

A més dels Voltejos i Tocs de Campanes que amb gran entusiasme hem pogut dur a terme estes Festes Patronals, també hem col·laborat en algunes activitats entorn de les processons, perquè pogueren realitzar-se puntualment estes tasques:

·         Col·locació dels Bustos-Reliquiaris de les Santes Úrsula i Còrdula i la palma del martiri amb la Relíquia de la creu on va morir Sant Pere, des de la Capella de les Santes Relíquies al Presbiteri per a l'Ofrena de Flors.
·         Al finalitzar la missa de Difunts, traslladarem una altra vegada els Bustos-Reliquiaris de Santa Ùrsula i Santa Córdula amb la palma del martiri i relíquia de la creu on va morir S.Pere, a fi de deixar lliure este espai del Presbiteri per a col·locar a la vista dels fidels la imatge i les andes del Santíssim Crist del Mont Calvari en el dia que se li dedica.
·         Per a preparar la processó del Santíssim Crist, acabada la missa de 12 hores, col·locarem el Santíssim Crist amb les seues andes, baix la Cupula en la nau de l'Església per a poder traure-la en processó.  I així en el espai que ocupava, col·locarem els Bustos que contenen les Relíquies de Santa Ùrsula i Córdula, amb la palma del martiri i Relíquia de la creu on va morir Sant Pere, però ara sobre les andes per a  processonar en el seu dia.
·         Finalment passades les festes, el dilluns 26, ens vam reunir de nou els campaners, per a poder col·locar totes les coses al seu lloc habitual per a tot l'any. Guardes els Bustos de Santa Úrsula i Còrdula, també el camina en el transpresbiteri, abaixar el tauler per a la catequesi...

Ens complau poder col·laborar amb la nostra aportació personal al bon funcionament dels actes i tradicions de la nostra parròquia, a més de la nostra aportació especifica en el campanar.  Seriosa bo que altres jóvens s'animaren a realitzar estes tasques.