30 de octubre de 2015

PRÒXIMAMENT

1-Tots el Diumenges del mes de novembre l’Associació Campaners de Moixent obrirá el Museu Pare moreno de 17:30 a 18:30hs

2- El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, en Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  

3- El dia 2 es el dia d’Ànimes.  La Vespra a les 20:00, i en les dos misses del dia s’executara en tots els tocs el Mig Vol de les campanes

4- Del dimarts 3 al dissabte 7 en el primer toc d’avís a Missa:  Volteig de la Campana Santa Maria Mare de Déu en honor a la Milagrosa que esta en l’Església Parroquial.

5- El dia 4 es Sant Carles Borromeo.  A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 8 per a la missa del mati i a la vesprada a la processó de 19hs.

Foto Llibre de Festes Moros i Cristians Moixent 2015
6-El dia 6 de novembre en Moixent abans de la misa es farà l’Exposició del Santíssim Sacrament.  Vol d’una campana.

7- El dia 8 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

8- El diumenge 8 de novembre,  es el 33 aniversari de l’ordenació sacerdotal del nostre rector, de mans de Sant Joan Pau II en la seua visita a València.

9-El 22 de novembre és la Solemnitat de Crist Rei, final de l'Any Litúrgic. En Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 campanes. La Vespra dia 21, la Coral Santa Cecilia de Moixent, celebra a la seua patrona amb cants en la Eucarístia.

10- El dia 25 es Santa Caterina.  En Caudete Titular de l’Església, este dia , i els dos dies anteriors Voltejos de campnes

11- Festes a Ontinyent a la Puríssima, Voltejos de Campanes en el Campanar de Santa Maria: el dia 6 de novembre és la Presentació del Programa; el dissabte 7 Missa processó de trasllat i imposició de les medalles; el diumenge 15 missa de difunts; el dia 21, el Cant dels Angelets i pregó de festes; el 22, Missa de Malalts i impedits; i el 29 de novembre missa d'infants.

12- El dia 29 en alguns pobles començen la Novena a la Purisima

13-Recordem que Campaners de Moixent estem oferint Decims per a la Loteria de Nadal, ja anem per la meitat, si algu vol que ho diga a algún campaner.  També s’he oferixen Decims i papeletes per a acabar de pagar les cúpules.