3 de enero de 2022

ABREVIATS: ANY 2021

Conter en Facebookdesde el 28 de gener, l'Associació Campaners de Moixent té un conter en facebook, substituint per la pagina d'abans.
 
Neteja en el campanar de La Llosa de Ranes: A petició del anterior Rector de La Llosa de Ranes, el Campaner Felipe novament netejaren l’escala del campanar.  També es va comprobar un defecte en el volteig de la campana Verge del Naixement i que es va advertir a la empresa restauradora de les campanes.
 
Visita a campanars:  El campaner de Moixent Felipe va estar en Navarrés el dissabte dia 12 de març per a la missa en honor al Patró de Sant Gregori Magno patró de Navarrés; també la vesrpada del dia 8 de desembre Felipe amb els seus pares van anar a Ontinyent per a la Processó de la Puríssima i compartir els voltejos de campanes en el Campanar de Santa Maria, amb la Colla de Campaners d’Ontinyent i els campaners de Betera i Alfondeguilla  
També hem anat a gravar els voltejos a peu de carrer a Guadassuar el dia 22 de gener dia de Sant Vicent Mártir https://www.youtube.com/watch?v=TErerLBF9Yo;  i el 6 d’agost en Aielo de Malferit per a la missa del Crist de la Pobressa https://www.youtube.com/watch?v=hkNMi2RNBKk.
 
Amb la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats: els dies 24-25-26 de setembre  la imatge pelegrina de la Verge dels Desamparats va estar en la localitat de Genovés; i el dia 24 de setembre es va desplasar Felipe i els seus pares per la nit.

Declaració d'Albaida Capital Valenciana del toc manual de Campanes: el Ple del Consell de la Generalitat Valenciana va fer aquesta declaració el dia 1 d'octubre, pel recorregut històric, cultural i etnològic que té i pel toc ininterrumpid de campanes manualment des del segle XIII.  Enhorabona!
 
Ens visiten campaners: el dia 6 de desembre ens visitaren els campaners  Natxo Sanchez de Bétera i David Galindo d’Alfondeguilla.  Felipe els mostra el Museu Pare Moreno, l’església i pujaren a la sala de les campanes on van recibir l’explicació de les campanes i la Matraca. Van deixar constancia de la visita en el Llibre de Firmes d’Honor de l’Associació Campaners de Moixent.  
 
Anuari nº14.  El dia 4 de desembre, festa de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners, s'enquadernà l'Anuari 2019, informació que recopila desde el 4 de desembre de 2020 al 3 de desembre de 2021. Amb 61 folis d’Informació dels articles publicats en la web, noticies en els periòdics, programes de tocs...