20 de abril de 2013

PRÒXIMAMENT

   1- El 3 de maig, es el primer divendres de mes, dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En Moixent, al migdia i en el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho, i en el moment de l’Exposició es fara el toc d’Exposició del Santíssim.

2- El dia 5, son les Promeses del Baptisme dels xiquets i xiquetes que van a comulgar els próxims diumenges, al final de la missa de 11:30, Vol de 3 Campanes. 

3- El dia 7 de maig, és compleix el sext aniversari de Campaners de Moixent.

4- El segon diumenge de maig es la Mare de Déu dels Desamparats (Patrona de la Ciutat de València i de la Comunitat Valenciana).  Enguany coincidix en la Solemnitat de l’Ascensió del Senyor, en Moixent (1er torn de comunions) amb voltejos de cinc campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu.  Vols de Campanes  en la Catedral de València i en la processó de Vallada.

5- El 17 de maig, festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.  Bones festes a tots i totes de Genovés.

6- El dia 19 es la Solemnitat de Pentecosta, en Moixent (2 torn de comunions) Vols generals de Campanes, per ser el final de la Pasqua.  En la Comarca “La Costera” a Llanera de Ranes celebren a la Mare de Déu dels Desamparts la Setmana següent, perque és Patrona, voltejaran les campanes.

7- Al diumenge següent es la Solemnitat de la Santíssima Trinitat.  En Moixent vols de cinc campanes.