12 de marzo de 2013

AGENDA 2013: SANT JOSEP

La Solemnitat de Sant Josep (Patró de l’Església universal), coincidix amb la Quaresma. A Moixent, Sant Josep té dedicat un Retaule amb Altar en una nau lateral Esquerra segons se entra a l’Església. També un carrer dels mes antics del poble, prop del Temple Parroquial, on transcorren gran part de les processons parroquials, en este mateix carrer conegut popularment com "carrer del mig".

S’anunciara la festa la Vespra el 18 de març, seguint el toc de l’Àngelus del migdia, Voltejant les Campanes de Sant Antoni hasta Santa Maria Mare de Déu.

A la vesprada es convocara a la missa en els tres tocs amb el Repic festiu i Vol de Sant Jaume i Nieves, i al final de la missa s'executara un Volteig de Sant Antoni fins a Santa Maria Mare de Déu, com a segon avís de la Solemnitat.

El dia 19, per a la missa de 10:30, es fara en els tres tocs el Repic festiu seguit en el primer toc d'un Volteig de Sant Antoni fins a Santa Maria Mare de Déu, el segon i tercer toc Vol de Sant Jaume i Nieves, en el moment de la Consagració la campana Santa Maria executara el toc d'alçar a Déu.

A la missa de 12, es convocara en els tres tocs el Repic festiu i Vol de Sant Jaume i Nieves, es realitzara el toc d’alçar a Déu amb Santa Maria, i al final de la missa Voltejaran les Campanes de Sant Antoni hasta Santa Maria Mare de Déu, anunciant el final d’esta Solemnitat de Sant Josep.