10 de marzo de 2013

AGENDA 2013: A L'ESPERA DEL NOU PAPA

Des del dia 28 de gener a les 20:00 estem en Seu Vacant: en la nostra Parròquia de Moixent, cada dia es resa per l'elecció del nou Papa per a l'Església, seguint les indicacions de l'Arquebisbe de València.
En les misses dominicals es resa un Parenostre, Ave Maria i Glòria, amb una oració del Missal.  També es va avisar que al començar el dimarts dia 12 el Conclave, es resaria les Lletanies dels Sants del Reliquiari i els Gojos a Sant Pere.  Es viu així la comunió d'oració amb tota l'Església, i Campaners de Moixent ens preparem també per a unir-nos amb l'Església quan sentim "Habemus Papam".
El 19 d'abril del 2005, el llavors monaguillo Felipe recorda que hi havia un enterrament i al finalitzar, amb una ràdio en la sacristia el rector li va dir que posara el Volteig General de Campanes, llavors eren tres: la xicoteta, mitjana i Sant Pere.  D'estes tres actualment només va voltejar la Titular, ja que Sant Pere-Isidre Llaurador-Antoni, estaba badada i Sant Antoni sols es tocava manual.
Donarem la salutació al nou successor de Sant Pere amb un Volteig General de Campanes, igual que totes les Esglésies, Convents, Monestirs...