5 de marzo de 2013

ABREVIATS: GENER I FEBRER

Visita a Canals i Cerdà: el dia 16 de gener, vespra de Sant Antoni Abat,  Felipe viatja a Canals per a vorer els voltejos que es feien amb motiu de la missa després de l’ofrena de flors; i seguidament va anar al poble de Cerdà que per ser la vespra del seu patró, al migdia es va fer una Vol de Campanes, que açi el podeu vorer (http://www.youtube.com/watch?v=_JTHtcRHxnw&list=UUxcbPFy-qrcF06-xhgZQgUQ&index=1) .

Confirmació: El 2 de febrer, tots els Campaners que realitzarem els voltejos per al Sacrament de la Confirmació, saludarem en la Sacristia al Bisbe Auxiliar de València, En Enrique Benavent, que ja des de lluny expresa vivament l'aclamació "Campaners de Moixent", ens felicita i anima a seguir en les nostres tasques perquè ens coneix d'altres vegades.

Pelegrinatge a la Catedral: El passat dia 9 de febrer, Felipe, participa en la peregrinació de la Vicària 6 a la Catedral de València per a participar en l'Eucaristia de l'Any Sant.  Va compartir el viatge amb els fidels de Canals, per ser l'únic representant de Moixent.  La Catedral a sobreeixir i l'Arquebisbe feliç.

Visita d'escolars de Moixent a la Capella de les Santes Relíquies: Acompanyats el dia 15, per la professora de religió, van posar interés i atenció a les explicacions que Felipe els anava oferint sobre les Santes Relíquies, la seua procedència, el Venerable Pare Moreno, el Convent de Franciscans i algunes imatges del Temple.  I mes va créixer el seu interés per pujar al campanar i visitar la Sala de les campanes. Tant a agradat que hi ha altre grup per al 8 de març.

Pelegrinatge a la Col·legiata de Xàtiva: ha sigut declarat pel Papa Benet XVI, des del 13 de gener, Any Jubilar.  Felipe ha participat ja en un pelegrinatge jubilar el divendres 22 de febrer.  Es ressa el Via Crucis, la missa seguida d'una processó claustral amb la imatge del Crist del Carme.  Es van voltejar en diversos moments totes les campanes de la Seu.  Felipe va saludar a l'anterior Rector de Moixent i actual Canonge de la Col·legiata En Antonio Marin qui indica que seguia les notícies de Campaners de Moixent gràcies als periòdics. 

Felicitacions: Campaners de Moixent, felicita a David Galindo campaner de Alfondeguilla, per la seua legalització com a Associació de campaners en este poble; i també en els qui inicien el seu camí a Carlet amb el viu desig que perseveren este camí iniciat per la "Colla de Campaners de Santa Maria de Carlet".