9 de febrero de 2023

ASSOCIACIÓ CAMPANERS DE MOIXENT: ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA 2023

En compliment del article 16 dels Estatuts de la nostra Associació, en relació a la duració del mandat en el Órgan de Representació, Campaners va celebrar Assemblea general Extraordinària dissabte passat dia 28 de gener (aniversari de la benedicció de la reconstrucció de la torre campanar) per a procedir a la renovació dels càrrecs. 
Era el principal i urgent punt de l'ordre del dia, si bé s'aprofita per a abordar altres temes.

Es confirmen els mateixos responsables per part de tots els assistents amb la novetat que hi ha un canvi de persona de vocal, i així s'ha comunicat a l'Ajuntament i a la Conselleria de Justícia a través de la firma digital de la nostra Associació. 

També es van aprovar el balanç de comptes de 2022 i el pressupost de 2023, que, com a punt important recull la contractació d'una assegurança d'accidents per als Campaners.

També es va parlar de les activitats realitzades en l'any passat, i que es reflecteixen documentalment en l'anuari 2022, que suma ja el numero 15 y que es mostra als presents, així com les propostes per a 2023, entre les quals sobreïx el 1er centenari de la.campana Nieves i que en els pròxims dies es publicara en aquesta web algunes notícies que es van publicar en l'anterior web i que conservem en els respectius Anuaris; també de les visites guiades al campanar per a la vespra de Sant Pere Apòstol i per a les festes Patronals d'agost

Per a concloure l'Assemblea ens traslladem a la Capella de les Santes Relíquies, que ténia el bocaport del Reliquiari 2013-2014, que va ser restaurat gràcies a una ajuda que va recibir la nostra Associació i resar una oració davant el sepulcre del Pare Moreno, Campaner d'Honor de Moixent des del 28 de juny de 2020.

T'animes a conéixer el mon de les campanes? t'agradaria recolzar les activitats de Campaners de Moixent? Si vols formar part de l'Associació Campaners de Moixent posa't en contacte amb qualsevol soci o sòcia.