18 de febrero de 2023

1ER CENTENARI CAMPANA "NIEVES" (1923-2023): PUBLICACIÓ EN L'ANTERIOR WEB EL DIA 18 DE NOVEMBRE DE 2009

 RECOLLINT DADES SOBRE NIEVES REVERT REVERT (II)

En el mes de setembre, publicarem unes noticies sobre Nieves Revert Revert, i també sobre el padrí de la campana “Nieves” José Revert Calabuig.

Els Campaners de Moixent, volíem si fora posible una foto de Nieves Revert Revert.  Carmen Revert Micó, comenta a Felipe Sanchis que a lo millor una persona que coneixia, podría tindré una foto de Nieves.  Pareixia imposible, però finalmente m lograt tindre una foto, gràcies a Amparo Pérez Revert, que te vinculació familiar amb Nieves Revert, li entrega una fotografía a Carmen Revert, i finalment li la entrega a D.Antonio y a Felipe. En la fotografía apareix Nieves Revert Revert amb un xiquet.

La Campana “Nieves” esta exposada en el Temple Parroquial, en la nau dreta segons s’entra a l’Església Parroquial, abans d’entrar a la Sacristia, fins que pròximament s’instal·le en el portal de la Sala de Campanes que mira al Castell, amb una biga de fusta, per a repicar, ja que com esta l’escala que puja al rellotge no podrá voltejar.  Ja tenim pensnat alguns dies de l’any per a que sone.

Agraïm a Amparo Pérez Revert i a Carmen Revert Micó, l’interés i la facilitació de la fotografía.