8 de diciembre de 2022

PROGRAMA DE TOCS: TOMA DE POSESSIÓ D'ARQUEBISBE DE VALÈNCIA DE MONSEYOR ENRIQUE BENAVENT VIDAL

El dia 1 de desembre l'Administrador apóstolic de València En Antonio Cardenal Cañizares va fer public un Decret amb les disposicions a observar en relació a la Toma de possessió amb el nou Arquebisbe En Enrique Benavent Vidal, que tindrà lloc el dissabte 10 de desembre a les 11h en la Catedral de València. 

Una de les disposicions és “dispongo que en todas las parroquias y templos de la Archidiocesis realicen volteo general de campanas con los toques tradicionales que en cada población reservan para los días de mayor festividad, tanto el sábado 10 de diciembre, como en la víspera de esta gran fiesta, el viernes 9 a las 12 del mediodía.”.

Monsenyor Benavent ocupara el quaranté sisé lloc en la sèrie d'Arquebisbes que ha tingut la diòcesi de València des que va ser elevada a seu metropolitana en 1492 pel Papa Innocenci VIII, i el seixanté primer des de la Reconquesta de València pel Rei Jaume I en 1238.

Sent bisbe auxiliar a visita Moixent en tres voltes per a celebrar la Missa i administrar el Sagrament de la Confimació. La foto que veus amb membres de l’Associació Campaners de Moixent es en la visita a Moixent el 13 d’octubre de 2012.

Dema divendres i el dissabte, a  les 12h després del toc de l’Àngelus es fara un Volteig de Solemnitat.

Benvingut D.Enrique Benavent!