23 de noviembre de 2015

PRÒXIMAMENT

1- Els diumenges del temps de l’Advent, en Albaida toc de vespres;  en la Catedral de València Toc Dominica Morada a les 9 hores

2- El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners.  I primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició Major del Santíssim Sacrament. Volteig de la campana que té dedica i toc d’Exposició del Santíssim en el seu moment. En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts:  Volteig de la Campana Santes Relíquies.  En Albaida i Ontinyent Vol de Campanes

3-El dissabte dia 6, en Ontinyent Ofrena de flors voltejos de Campanes en el Campanar de la Vila, en el de Sant Carles, Sant Francesc, i Sant Miquel.

4- El diumenge 6, per el mati 7 en el carrer Sant Vicent es repartiren pastes i casoles, i per la vesprada a partir de les 17 hores, bunyols i xocolate a benefici de les obres de les cúpules de l’església.  Este dia de 17:30 a 18:30 s’obrira el Museu Pare Moreno.

5-El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  Inici del Any Sant de la Misericordia.  A Moixent, la vespra i el dia, Volteig de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu, a més el diuemenge es la festa de la Banda de Música “La Constancia” en honor a Santa Cecilia.  En Bocairent i Ontinyent la Puríssima es Patrona tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.

6-En Ontinyent el dia 9 de desembre Missa “Germandat Sacerdotal Ontinyentina”, al dia següent Missa i Consagració de les dones; el dissabte 12 “Asguinaldo” de la Puríssima, el diumenge 13, Missa de Dobla, per a estos diez Voltejos de Campanes.

7-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Voltejos Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús i Santa Maria Mare de Déu.  Volteig de 3 Campanes per a la Sagrada Familia. 

8- El dia de Sant Esteve la comunitat crisitana de Moixent recorda el Aniversari del Trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial, es fara Volteig de la campana Santes Relíquies. Este dia de 17:30 a 18:30 hores Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno.


9-Recordem que Campaners de Moixent estem oferint Decims per a la Loteria de Nadal, ja anem per la meitat, si algu vol que ho diga a algún campaner Queden 25 decims!.  També s’he oferixen Decims i papeletes per a acabar de pagar les cúpules.