20 de mayo de 2013

PRÒXIMAMENT

1-   En el mes de juny dedicat al Cor de Jesús, en Moixent de dilluns a divendres, al migdia i al primer toc de Missa vol de la campana que te dedica.

2- El dia 2 de juny, es la gran Solemnitat del Corpus Chisti.  Dia gran per a les Campanes, Vols Generals en  Moixent, de manera especial de la campana Sagrat Cor de Jesús-Santíssim Sacrament.   Tocs especials, en Ontinyent a les 17 hores, i en la Catedral de València, a les 12 del migdia.

3- Els dies 5, 6, 7 a Moixent, Triduo en honor al Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició major del Santíssim Sacrament (Vol de 4 campanes).  El dijous, dia 6, tocs especials de campanes en el Col·legi del Corpus Christi de València i en Santa Maria de Sagunt per ser la Vuitava del Corpus.

4-El dia 12 es Sant Onofre, Patró de l’Alcudia de Crespins, la festa es sol celebrar el cap de setmana mes próxim.  Les campanes d’este poble de la nostra Comarca voltejaran en el seu honor.

5- El dia de la Nativitat de Sant Joan Baptiste (24 de juny), en Llanera de Ranes i Vallés voltejaran les campanes en honor al seu Patró.

6- El dia 29 es la Solemnitat dels Sants Pere i Pau.  A Moixent celebrem de manera particular a Sant Pere Apòstol per ser Patró i Titular de l’Església.  Hi han tres imatges del Sant en la Parroquia, una Reliquia de la Creu on va morir, sis pintures sobre la seua vida en el Presbiteri… El nostre Campanar te dos campanes dedicades que la vespra i el dia sonaran amb mes protagonisme per  a convocar a les misses i processó.  En la Parròquia de Sant Pere de Xàtiva, l’Alqueria de la Comtessa i Massanassa, tambe voltejaran per ser Patró i Titular.

7- L’ultim diumenge de juny, l’Associació del Sagrat Cor de Jesús de Moixent celebra la seua festa (missa i proceso) vol de 4 campanes, de manera especial de la campana Sagrat Cor de Jesús-Santíssim Sacrament.