6 de enero de 2013

PRÒXIMAMENT

1-El diumenge dia 13, l’Arquebisbe de València inaugurara en la Parròquia de Santa Maria de Xàtiva el “Any Sant Jubilar “amb motiu del 600 anys de Colegiata, gran vols de Campanes.

2- Sant Antoni Abat. A Moixent Volteig de 4 Campanes de manera particular els dos que et dedicades el dia litúrgic i en la festa del diumenge. Patró de Canals i de Cerdà, voltejaran els campanes.

3- Sant Vicent Màrtir, dia 22.  Patró de l'Arxidiòcesi de València i Patró principal de València. A Moixent Volteig d'una campana, vols especials de campanes en la Catedral.

4-Dia 1 de febrer primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús, volteig d'una campana.  A la vesprada se celebrara la Missa de la Candelaria, volteig de Santa Maria, i el toc d'Exposició del Santíssim en el moment de l'Exposició.

5- Purificació de la Mare de Déu.  A Moixent a migdia volteig d'una campana, a la vesprada se celebrara el sacrament de les Confirmacions a les 18:30  presidint la celebració el Bisbe Auxiliar D.Enrique Benavent, Vol General de Campanes

6- Sant Blai.  A Moixent volteig de 3 campanes.  Patró de Bocairent, voltejaran les campanes.