10 de enero de 2013

AGENDA 2013: BATEIG DEL SENYOR I SANT ANTONI ABAT

Bateig del Senyor: Seguint la Solemnitat de l'Epifania el diumenge mes pròxim és la Festa del Baptisme del Senyor, que conclou el temps de les Festes de Nadal, al final de la missa de la vespra del dissabte dia 12, es fara un Vol de les Campanes de Sant Antoni hasta Santes Relíquies, com a primer avís de la festa.
En els tres tocs de missa de 10:30, s’executara el Repic festiu seguit en el primer toc d’un Volteig de Sant Antoni fins a Santes Relíquies, el segon i tercer toc Vol de Sant Jaume i Nieves.

Al final de la missa de 12 es realitzara un Volteig de Sant Antoni fins a Santés Relíquies.


Sant Antoni Abat: El dia de la festa Litúrgica (17 de gener), al migdia després de l'Àngelus, es realitzara un Volteig de Sant Antoni fins a Sant Isidre. Aquest Vol compren les dues Campanes dedicades a Sant Antoni: la menuda del Vol: Sant Antoni, i la que fa de campana major en el Vol Sant Isidre, dedica també a Sant Antoni a més del Titular de la Parroquia Sant Pere Apòstol. 

Per la vesprada es convocara a missa de 19 en els tres tocs amb el Repic diari, seguit en el primer toc d'un Volteig de Sant Antoni fins a Sant Isidre, el segon i tercer toc Voltejara Sant Antoni, ja que és el seu dia.