15 de junio de 2022

VISITA AL CAMPANAR DE MOIXENT SANT PERE 2022

Amb el propòsit d'oferir millors possibilitats per a visitar el nostre campanar, l’Associació Campaners de Moixent hem pensat proposar realitzar aquest servici de forma gratuit amb unes Visites guiades amb motiu de la festa patronal de Sant Pere Apóstol, dates en les quals Moixent rep visitants i no quedem limitats a les festes Patronals el mes d'agost, que aquest any realitzarem solament tres dies pero amb més temps horari.

Hem pensat convenient per a les persones que no poden durant les festes Patronals d'agost incorporar un dia a part per a oferir aquesta possibilitat tant vollguda i hem cregut convenient que siga per a la vespra de Sant Pere, a qui dona nom la nostra Església Parroquial.

Els que vullgueu fer una visita a la sala de les campanes, serà dimarts 28 de juny de 2022, vespra de Sant Pere de 18 a 19hs. es necessari:
-Concertar cita previa al correu electònic campanersdemoixent@hotmail.com 
-Aforament d’un màxim de 7 persones en cada grup.

Campaners de Moixent, vos acollirem a l'entrada del Temple Parroquial.   Visita animada amb comentaris i observacions amb l'explicació dels campaners sobre cada una de les huit Campa
nes i la Matraca, així com alguns tocs que es realitzen, es realitzen fotografies per a reviure "l'aventura" viscuda.  

En la base del campanar podrán vore la imatge de Santa Bàrbera (Patrona dels Campaners), dos batalls anteriors de campanes, una peça de cerámica de l'anterior bola del campanar, la primera esfera del rellotge del campanar amb números romans, una matraca semblant a la tradicional de ma i altra procedent de la Casa Rabosa, 1 peça de contrapes del rellotge

També el quadre amb el nombrament de Campaner d’honor de Moixent del Pare Moreno i el quadre del llistat de Campaners/eres moixentins
En la base del campanar estará a disposició dels visitants diversos fullets editats per l'Associació i que els visitants poden emportar-se a casa.

Com des de 2016, disposarem del "Llibre de Firmes"  per a tots el que desitgen deixar constància de la seua visita a la Sala de les Campanes, amb la seua firma i si ho desitgen algun pensament o dedicatòria.

El cartell mostra la façana de la porta de l’església parroquial amb la torre Campanar amb un cel blau de fons i les lletres de color groc.

Si ara no podeu el dia 28, tingues en compte que del dilluns al dimecres de la setmana de festes Patronals d’agost també tens eixa possibilitat.