4 de septiembre de 2021

MUSEU PARE MORENO: DIES DE VISITES I LLIBRES DEL PARE MORENO

Acabades les festes Patronals vos indiquem els dies i horari en què podreu visitar el Museu Pare Moreno, per al mes de setembre al mes de novembre.
L’Associació Campaners de Moixent ofereix aquest servici amb l'anim que conegueu en directe algunes de les peces del nostre patrimoni religiós que allí es mostren, i sobretot repassar el recorregut dels moments més importants de la vida del moixenti Fra Cristóbal Moreno, situats en el seu context històric, coneixement molt apropiat per a les noves generacions, de manera que si tingeu xiquets o adolescents no deixeu de portar-los per a acostar-los a les nostres arrels històriques i religioses.
 
Cada dissabte estarà obert de 18 a 18:45hs. Durant aquest mes de setembre també estarà obert el dimarts dia 7 dia de l'aniversari de la mort del Venerable Pare Moreno de 22 a 23:15hs.

Ens complau també informar que tenim com a novetat una vitrina que mostra alguns dels llibres  que el Pare Moreno va escriure amb tant d'afany. Podras veure “Claridad de los Simples, Lumbre del Cristiano, Limpieza de la Virgen María…”.  Es tracta de còpies dels originals en edició especial, molt elegant, que ens han imprés i enquadernats regalant-los al Museu Pare Moreno per Felipe Sanchis, així com la vitrina de metaquilato. Agräim a Felipe la donació d’aquests llibres per al patrimoni parroquial.
 
Durant l'estiu a més dels divendres que estava previst obrir el Museu Pare Moreno, també s'ha obert durant altres dies a fí de facilitar la seua visita, com també per airejar la Capella-Museu.

Per a poder visitar-l'en altre moment posar-s'en contacte amb l'Associació Campaners de Moixent.