28 de agosto de 2021

58 VISITANTS AL CAMPANAR DE MOIXENT EN LA 13 EDICIÓ

Són molts els actes de les festes Patronals que no s'han pogut celebrar per les actuals restriccions sanitàries.
L’Associació Campaners de Moixent ens hem esforçat per oferir el servei de visites guiades aportant així el nostre granet d'arena per a afavorir una major varietat d'actes festius, si bé atenint-nos a les restriccions prescrites.
Primer avisarem amb antelació que convenia la cita prèvia, per a organitzar grups reduïts i insistint en la màscareta i us de gel.
Hem tingut un acolliment generós, tant pel número com per la gran responsabilitat amb què s'han realitzat les visites.
 
Han visitat el campanar 58 persones, Una cifra que no s’esperavem per les actuals circunstamcies.  Entre els visitants moixentins, moixentins i dels pobles de la Comarca com Vallada, La Font de la Figuera, Canals i Xàtiva.  Amb els 58 visitants d'enguany sumen un total de de 2.623 les persones que han pujat a la sala de les campanes durant les festes Patronals
 
Al ser menys persones en cada visita, han aprofitat per a preguntar amb més freqüència sobre les indicacions que oferíem, mostrant un gran interés per les campanes, repics, voltejos.
 
Les visites han resultat més personalitzades, més adaptades a cada persona i les seues inquietuds, la qual cosa ha redundat en major satisfacció per als visitants, només que quan som més com és habitual no és possible esta atenció.
 
No han faltat les signatures en el nostre “Llibre de Firmes” amb alguna dedicació, observant les mesures sanitàries, i així referim “Es impresionant veure i escoltar tota la historia de les impressionants campanes de Moixent”, “Molt xula la visita, moltes Gràcies”.  “Cada any que puje es més emocionant”, “Gràcies por la visita y el buen saber de nuestro campanar” “Gracias por la visita als Campaners de Moixent nos ha gustado mucho, para volver a repetir” “Gràcies per la visita i l’explicació i per molts anys més sonant les campanes” “Ha sigut un plaer tornar a muntar. Gracies per tot”.
 
Alguns dels visitants han expressat la seua ferma voluntat de repetir l'any que ve, encantats de les campanes i de les panoràmiques que ofereix el Campanar.
La sala de campanes és reduïda i estreta l'escala però s'ha actuat amb tot cuidat per a gaudir la visita amb garanties, cosa que agraïm i reconeixem a tots els visitants.