24 de septiembre de 2017

PRÓXIMAMENT

1- Cada diumenge del mes d'octubre en Capella de la Milagrosa de la Residencia a les 8:30 es resa el Rosari.

2-La primera setmana d’octubre en Aiacor, celebren el dissabte a Sant Antoni de Pádua i el diumenge la “Pujà” del Crist a l’Ermita, Vols de Campanes.

3- El dia 4 es Sant Francesc d’Assís.  A Moixent es un Sant de devoció popular, Volteig de 4 campanes. Enguany la imatge complix 75 anys.
  
En la Granja de la Costera Vols de Campanes, per ser el Titular de l’Església, i també es celebren festes en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist de la Victoria.

4- El divendres dia 6 es el primer divendres dedicat al Cor de Jesús a Moixent es farà Exposició del Santíssim Sacrament, Volteig d’una Campana i toc d’Exposició del Santíssim. 

5- El dia 7 es la festa litúrgica de la Mare de Déu del Rosari. Este dia vindrà a Moixent a presidir la Missa el Bisbe Auxiliar de València, Don Javier Salinas i administrara el Sagrament de la Confirmació a  10 jovens, Volteig General de Campanes. 
A Novetle es Titular de l’Església, Patrona en Alberic i en Albaida amb l’advocació: Verge del Remei, Vols de Campanes.

6- En Moixent, els dies 8, 9, 12, 15, 22, 29, 31 de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno

7- El dia 9 es la festa de la Comunitat Valenciana, i l’Aniversari de la Dedicació de la Catedral de València, Vols de campanes en la Catedral.   

8-Festes en Navarrés del 7 al 12, al Santíssim Crist de la Salud i a la Mare de Déu del Rosari,  Voltejos de Campanes.

9-El dia 12 d’octubre es la Mare de Déu del Pilar. Enguany la imatge complix 75 anys. En Aiacor es la Patrona del poble, Volteig de campanes.

10- El dia 18 d’octubre, 20 anys de Rector en Moixent de En Antonio Rafael González.

11-El dissabte 21, "XXIII Encontre de Campaners" en Eslida.

12- Dijous 26 es la festa del Sant Calze, en la Catedral de València, Vols de Campanes.

13- Els dies 28, 29 i 30 a Moixent es el Triduo a la Milagrosa, i el dissabte 28 trasllat de la imatge de la Residencia a l’Església Parroquial.  El diumenge dia 29 Aniversari del martiri d'En Juan Bautista Tormo Molina (Vicari de Moixent de 1902 a 1905).  Vols de 4 campanes i de manera especial de la campana que té la seua efigie: Santa Maria Mare de Déu. 

14- El dia 30, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra els vint-i-tres aniversari.