16 de marzo de 2017

PRÓXIMAMENT

1- El dia 2 d'abril, es complix els 75 aniversari del Copó (gran) de l’Església de Sant Pere Apòstol de Moixent.

2- Durant la quaresma, a Moixent, per la vesprada els divendres i diumenges a les 16hs: Vía Crucis en el Calvari, Volteig de la campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el  temps o impedix en l’esglèsia repic de missa diaria. 

3- Dia 7, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor Jesús.  En Moixent, després del primer toc de missa, volteig d'una campana.  Via Crucis, Missa i Exposició menor del Santíssim.  Este dia, també es el divendres de Dolors, Via Crucis a les 22h, en el Calvari organitzat per la Hermandad del Cristo Crucificado;  en Genovés i Canals es fa el Septenari de la Verge dels Dolors, comença el dia 1 fins el divendres dia 7.  

4-Setmana Santa: Esta setmana es troba la celebració més important del calendari Cristià: la Vigilia Pasqual.  A Moixent el Diumenge de Rams: Volteig de Campanes. El dilluns, dimarts i dimecres Sant: Toc de Confessar.El dijous Sant hasta el Glòria: Volteig de Campanes.  Toc de la Matraca el Dijous Sant després del Gloria, divendres Sant i fins el tercer toc de la Vigilia Pasqual.  (Si hi ha algun soterrar convocara la Matraca).  Dissabte Sant en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria Volteig General de Campanes i Diumenge de Resurrecció.

5-
El Dissabte Sant, i Dilluns de Pasqua de 17:00 a 18:30 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno.

6-Sant Vicent Ferrer (Patró de la Comunitat Valenciana), dilluns 24 d’abril.  A Moixent, la vespra i dia, Volteig de 5 campanes, i en la processó d'impedits a les 10:30 hores. Vols especials de campanes en Torrella on es Patró i en el barri de la Torreta de Canals.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

7-El dia 27 d'abril, 3er aniversari de la mort del Rector Antonio Marín (Rector de Moixent 1970-1997).


8- El dia 29 d'abril, es el 10 aniversari de la Benedicció de les Campanes de l'Església Parroquial de Moixent. Este mateix dia es té previst beneïr el Monasteri de “Lumen Crucis”  ubicat en terme de Moixent prop de Navalón, a les 12 hores.