23 de agosto de 2015

PRÒXIMAMENT

1- La primera setmana de setembre son les festes en Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Vols de Campanes.

2- Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

3- El dia 5 de setembre en Moixent es fara memoria dels 51 anys de la Consagració del Altar Major.  

4- El dia 6 de setembre (Vespra del “Dies Natalis” del Pare Moreno)  el Museu Pare Moreno estará obert de 17:30 a 19 hores.  Este dia en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

5- El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 412 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino. (Les sis pintures del presbiteri sobre  moments de la Vida del P.Moreno complixen 50 anys) Volteig de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies. 

6- El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.   També en Caudet festes en honor a la Verge de Gracia i en Algemesi en honor a la Verge de la Salud.

7- El 9 es en Moixent, el 26 Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial.  Volteig General de Campanes.

8- El dia 15 de setembre es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

9- El dijous 18 de setembre festa de Sant Mateu patró d'Atzeneta d'Albaida, al dia següent festa de la Verge del Rosari, i  dissabte 20 de setembre festes en honor al Santíssím Crist de la Fe i Mont Calvari en Atzeneta de Albaida, Voltejos de Campanes.

10- El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Volteig d’una campana.  

11- El dia 23 es el 126 aniversari de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial de Moixent.

12- El 24 de setembre en Moixent es recorda el 26 Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Volteig de Santes Relíquies.

13- El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.