27 de febrero de 2015

PRÓXIMAMENT

1- Continuen en alguns pobles l’exercici dels “Siete Domingos de San José”

2- Els diumenges del temps de Quaresma en la Catedral de Valencia Toc de Cor Dominica Morada a les 9 hores.

3-  Durant la quaresma, a Moixent, per la vesprada els divendres i diumenges a les 16hs: Vía Crucis en el Calvari, Vol de la campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el  temps o impedix en l’esglèsia repic de missa diaria.

4- El dia 6, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús, en el Àngelus vol de la campana dedicada.

5- Sant Josep (Patró de l'Església universal). A Moixent, la vespra i el dia: Volteig de cinc Campanes. 

6- El divendres dia 27 es el divendres de Dolors, estaguent de Rector en Moixent José Pellicer es practicava el Septenari de la Verge dels Dolors, ara es fa un Via Crucis a les 22h, en el Calvari organitzat per la Hermandad del Cristo Crucificado;  en Vallada, Genovés i Canals es fa el Septenari de la Verge dels Dolors, comença el dia 21 fins el divendres dia 27.  

7-Setmana Santa: Esta setmana es troba la celebració més important del calendari Cristià: la Vigilia Pasqual.  A Moixent el Diumenge de Rams: Volteig General de Campanes. El dilluns, dimarts i dimecres Sant: Toc de Confessar.

8- Que vos pareix els anotacions recopilades de Felipe en la nova secció de “Ermitas y Oratorios en Moixent”? Ens agradaria que donares la teua opinió a través de la nostra página de facebook o en el nostre correu: campanersdemoixent@hotmail.com
Poc a poc anirem publicant més Oratoris.