11 de marzo de 2022

FELICITACIÓ PELS 25 ANYS D'ORDENACIÓ EPISCOPAL

El dilluns 28 de febrer l'Associació Campaners de Moixent, va enviar al Excm. i Rvdm. En Carlos Osoro Sierra, Cardenal Arquebisbe de Madrid, una felicitació pels 25 anys com a Bisbe, i  a testimoniar-li el nostre record agraït per la seua visita a l'Església Parroquial de Moixent el dia 21 de setembre de 2013, així com els Encontres amb els Campaners Valencians, i Vigilies amb els jóvens.

Aquest matí hem rebut amb sorpresa en el correu electónic de l'Associació, una resposta d'agraïment per la nostra felicitació, que ens ompli de satisfacció donats els molts compromisos que omplin l'agenda del Cardenal Arquebisbe de Madrid i Vicepresident de la Conferència Episcopal Espanyola.

Agraïment que també conté una indicació, una tasca: continuar resar pels seus treballs apostolics però també en les actuals circumstàncies tan greus: resar  per la Pau a Ucraïna, citant a Sant Joan Crisóstomo: resar perquè el timó de la història s'oriente cap a la pau.

Acollim aquesta indicació de D.Carlos que compartir-vos amb vosaltres perquè tots continuem unint-nos en oració per un món en Pau