28 de octubre de 2019

PRÓXIMAMENT

- En Moixent, els dies 1, 3, 17 i 24 de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno.

-L’Associació Campaners de Moixent oferix Loteria (papeletes i decims) per al sorteig de nadal  Si algu vol que ho diga a algún campaner.

-El 1 de novembre es la Solemnitat de Tots Sants, en Moixent, la vespra i el dia: Volteig de 5 Campanes.  A més el dia de la Solemnitat coincidix amb el primer divendres de mes dedicat al Cor de Jesús en Moixent. 

-El dia 2 es el dia d’Ànimes.  En Moixent, la Vespra a les 20:00hs, i en la missa del dia s’executara el Mig Vol de les campanes.

-El dia 4, es Sant Carles Borromeo, A Ontinyent, Voltejos de Campanes la vespra, i el dia del Titular de la Parròquia, i el dia 5 per a la missa del mati i a la vesprada a la processó de 18hs. 

-El dia 10 últim dia de Moros i Cristians en Moixent.  Missa festera en honor a la Milagrosa i a la vesprada el trasllat a la Capella de la Residència i Ofrena de Flors.  Volteig de 4 Campanes i de manera especial de Santa Maria Mare de Déu.

-El dissabte 16, en Massamagrell tindrá lloc el "XXV Encontre de Campaners". Per la vesprada en Moixent vindra el bisbe auxiliar de Valencia D.Esteban Escudero per administrar el Sagrament de la Confirmació a uns joves.  Voltejos Generals de Campanes.

-El dimarts dia 19, Campaners de Moixent compleix 12 anys com Associació Cultural.

-El dia 25 es Santa Caterina.  En Caudete Titular de l’Església, este dia, i els dos dies anteriors Voltejos de campanes.