31 de mayo de 2016

PRÓXIMAMENT

1-En el mes de juny dedicat al Sagrat Cor de Jesús, en Moixent de dilluns a divendres, Exposició menor del Santíssim Sagrament.  Al primer toc de missa volteig de la campana que tiene dedicada.  (Enguany el Sagrari de metall complix el 75 aniversari).

2- El dijous 2 de juny, tocs especials de campanes en Santa Maria de Sagunt i en el Col·legi del Corpus Christi de València per ser la Vuitava del Corpus.

3- El dia 12 es Sant Onofre, Patró de l’Alcudia de Crespins i de Estubeny , la festa és sol celebrar el cap de setmana més próxim.  Les campanes d’este poble de la nostra Comarca voltejaran en honor al seu Patró. En Moixent el diumenge 12 estara obert el Museu Pare Moreno de Moixent de 17:30hs a 18:30hs

4- El 13 de juny es el dia litùrgic de Sant Antoni de Pàdua.  En Vallada en la capella del Divi Jutge benedicció de pans.

5- Els dies 15, 16, 17 en Moixent, Triduo en honor al Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició Major del Santisim Sagrament; i el diumenge 19 la Festa del Sagrat Cor de Jesús, amb processó.  Voltejos de quatre campanes

6- El dia de la Nativitat de Sant Joan Baptiste (24 de juny), en Llanera de Ranes i Vallés voltejaran les campanes en honor al seu Patró

7-.El dia 25 de juny  a las 11 rebrà de mans del Arquebisbe de València, la Ordenació Sacerdotal Joaquín Silvestre Morant. Celebrara la primera Eucarístia en la Parròquia de San Rafael d’Ontinyent el diumenge 3 de juliol a les 18:30.

Detall vinculat a S.Pau en el Presbiteri de Moixent
Foto: J.LLuís Cebrián
8- El dia 29 es la Solemnitat dels Sants Pere i Pau.  A Moixent celebrem de manera particular a Sant Pere Apòstol per ser Patró i Titular de l’Església.  Hi han tres imatges del Sant en la Parroquia, una Reliquia de la Creu on va morir, sis pintures sobre la seua vida en el Presbiteri... El nostre campanar té dos campanes dedicades, que la vespra i el dia sonaran amb més protagonisme per a convocar a les misses i processó. En la Parróquia de Sant Pere de Xàtiva, l’Alqueria de la Comtessa i Massanassa, també voltejaran per ser Patró i Titular.

9- L’ultima setmana de juny en Vallada es fa la festa de la Verge de Gracia; i en Castalla tridu a la patrona la Mare de Déu de la Soledat.