30 de marzo de 2014

PRÓXIMAMENT

1- Revisió de les campanes per l’empresa Electrorecamp

2- Durant la quaresma, a Moixent, per la vesprada els divendres i diumenges a les 16hs: Vía Crucis en el Calvari, Vol de la campana de l’Ermita del Santíssim Crist, si el  temps o impedix en l'església repic de missa diaria. 

3- El dia 4 d’abril, primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  Vol al migdia de la Campana que té dedica, i després del Via Crucis,  la Missa , Exposició menor i Lletanies del Cor de Jesús.  Este dia fa 75 anys es va obrir l’Església Parroquial de Moixent després de la Persecució Religiosa i Guerra Civil.

4- El divendres dia 11 es el divendres de Dolors, estaguent de Rector en Moixent José Pellicer es practicava el Septenari de la Verge dels Dolors, ara es fa un Via Crucis a les 22h, en el Calvari organitzat per la Hermandad del Cristo Crucificado;  en Vallada i Canals es continua fent el Septenari de la Verge dels Dolors, comença el dia 5 fins el divendres dia 11.  

5-Setmana Santa: Esta setmana es troba la celebració més important del calendari Cristià: la Vigilia Pasqual.   Toc de Confessar el dilluns, dimarts i dimecres Sant; Vols Generals el diumenge de Rams, dijous Sant (hasta el Glòria),  Dissabte Santa en la Vigilia Pasqual en el cant del Glòria i Diumenge de Resurrecció; Toc de la Matraca el Dijous Sant després del Gloria, divendres Sant i fins el tercer toc de la Vigilia Pasqual.  (Si hi ha algun soterrar convocara la Matraca).  Vore programació: http://campanersmoixent.blogspot.com.es/2014/03/programa-dactes-de-la-setmana-santa-de.html

6-Sant Vicent Ferrer (Patró de la Comunitat Valenciana), dilluns 28 d’abril.  A Moixent, la vespra i dia, Volteig de 5 campanes, i en la processó d'impedits Vol General. Vols especials en els pobles de la Comunitat Valenciana, en Torrella on es Patró i en el barri de la Torreta de Canals. 

7-Hem finalitzat la Sèrie “La nostra Església de Moixent. Recuperant Notes” sobre els apunts de Felipe de la nostra Església que enguany complix el 125 aniversari de la Benedicció de les Obres, 50 anys de la Consagració de l'Altar, i 25 de la Consagració del Temple.   Que vos ha paregut tota esta variada informació sobre l'Església? Ens agradaria que donares la teua opinió a través de la nostra página de facebook o en el nostre correu campanersdemoixent@hotmail.com