23 de diciembre de 2013

PRÒXIMAMENT

1-Dia 1 de gener: Santa Maria Mare de Déu.  En Moixent, Vol General la vespra i el dia de la Solemnitat, a més del Vol seguint a les dotze campanades

2- El divendres dia 3, primer divendres de mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús,  volteig d’una campana.  Abans de la missa es farà Exposició Major del Santíssim, amb el corresponent toc d'Exposició.

3- Final de les Festes de Nadal: Dia 6, Epifania del Senyor,  Volteig de 5 campanes;  Diumenge 12, Bateig del Senyor, Vol de 3 campanes.

4-Sant Joan de Ribera, dia 14.  En Moixent, Vol d’una campana. Gran festa en el Reial Col·legi Seminari del Corpus Christi (Patriarca).

5-Sant Antoni Abat.  A Moixent, Volteig de 4 campanes, (de manera particular les dos que té dedicades) el dia litúrgic i en la Festa del diumenge.  Patró de Canals i de Cerdà, voltejaran les campanes.

6-Sant Vicent Màrtir, dia 22.  Patró de l’Arxidiòcesi de València i Patró principal de València.  A Moixent, volteig d’una campana; Vols especials de campanes en la Catedral de València.

7- Per a este mes de gener la Cúpula Major estara acabada i la del Santíssim Sacrament s’estara començant a intervindre.

8-El dia 15 de gener al 12 de febrer de 1989 es va fer una Santa Missió en Moixent.  Enguany 2014, es compleixen 25 anys.  Una de les varies efemerides d’este any.

9- Amb motiu d’este especial any que anem a començar anem a publicar en està web, una serie de Noticies sobre l’Església Parroquial de Moixent,  per a poder coneixer-la i apreciarla millor.  Estos son el aniversaris del any 2014:
-125 anys de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial
-175 anys de la donació de l’Ajuntament a la Parroquia de la campana Sant Pere-Isidre Llaurador-Antoni
- 75 anys de l’imatge procesional de Sant Pere Apòstol
- 50 anys de la Consagració de l'Altar Major
- 50 anys de la dedicació de la Avenida Parroco Quilis
- 25 anys de la Santa Missió
- 25 anys de la finalització de la Consagració del Temple
- 25 anys de la Coronació Canònica de les Santes Relíquies