20 de diciembre de 2013

EL RESTAURADOR S’EMPORTA PER A RESTAURAR LA SARGA DEL RELIQUIARI

El dimecres dia 18, a la vesprada es persona en l’Església de Moixent, el restaurador Xavier Ferragut de l’empresa “Art i Restauració” d'Algemesí, per a emportar-se degudament el llenç de l'expositor del Reliquiari. 

Amb gran il·lusió Felipe li ajuda en els seus treballs de col·locació en la furgoneta i amb més il·lusió esperem que ens ho torne en unes condicions òptimes per a poder disfrutar-ho nosaltres i poder llegar-ho al futur amb garanties de conservació.
La Sarga o Expositor del Reliquiari es restaurara gràcies a una Subvenció de la Diputació de València de 3.500 euros. Els treballs són aproximadament de tres mesos, i després de la seua benedicció es té pensat exposar-la degudament en el Museu Pare Moreno.
Campaners de Moixent ens complaem a poder col·laborar amb la conservació i posada en valor d'elements del nostre patrimoni cristià i artístic tan entranyables per a Moixent.

Pots ampliar esta notícia polsant ací: http://campanersmoixent.blogspot.com.es/2013/11/la-diputacio-de-valencia-concedix.html

(Foto de Josep Lluís Cebrián i Molina)