2 de diciembre de 2013

PRÒXIMAMENT

1-El dia 4 de desembre dia litúrgic de Santa Bàrbera, patrona dels Campaners.  En Moixent, missa en sufragi dels campaners difunts.  Vol de la Campana Santes Relíquies.

2-Dia 6, primer divendres de mes dedicat a la devoció del Sagrat Cor de Jesús, amb Exposició Major del Santíssim Sacrament. Volteig de la campana que té dedica i toc d’Exposició del Santíssim en el seu moment.

3-El dia 8 Solemnitat de la Inmaculada Concepció.  A Moixent, la vespra i el dia, Vol de 5 campanes, de manera particular la campana Santa Maria Mare de Déu, a més festa de la Banda de Música “La Constancia” en honor a Santa Cecilia.  En Bocairent la Puríssima es Patrona; i també en Ontinyent, tocs especials de campanes, Vol de totes les campanes de la ciutat a les 13 hores i per la vesprada processó.  En Vallada i Catedral de València, procesons amb corresponents voltejos de campanes.

4- A meitat mes vindra el restaurador de “Art i restauració” d’Algemesi per a portar la  Sarga al seu taller per a començar la necesaria restauració.

5-Festes de Nadal.  Grans Festes i Solemnitats!. A Moixent, Vols Generals de Campanes, la vespra i dia del Naixement de Jesús i Santa Maria Mare de Déu.  Vol de 3 Campanes per a la Sagrada Familia.  Vol de Santes Relíquies el dia de S.Esteve recordant el Aniversari del trasllat de les S.Relíquies del Convent de Franciscans a l’Església Parroquial.
L’imatge de Jesús en el pesebre compleix 50 anys de la donació de les xiquetes de la clase de Sor Dolores a la Parròquia.

6-Enguany (com desde el 2009) l’Arquebisbe rebrà en Audiencia als Campaners?

7- Segons es té previst, per a Nadal la Cúpula Major estara acabada i la del Santíssim Sacrament estara reteulant-se.