25 de diciembre de 2013

ARTICLE EN LA REVISTA "PARRÒQUIA DE TOTS" DE VALLADA, FESTES DE NADAL 2013, Nº 57

  LA WEB DE CAMPANERS CAMPANERS DE MOIXENT

Felipe Sanchis Tárrega

El dia 9 d’agost de 2007 va ser l’inici de l’Associació Campaners de Moixent en Internet fins al 18 de desembre del 2012, en què per error, va resultar suprimida la página web, i es va decidir fer una altra web.  La gran quantitat d'articles i fotografies que havíem oferit a través d'internet ja no és possible veure, però les conservem arreplegades en els Anuaris, de cada any.  Al llarc de cinc anys (2007-2012) es van sobrepassar els 85.000 visites a la primera web. 
 
En data molt significativa per als cristians, el 24 de desembre del 2012, Campaners de Moixent, estrenava una nova web: http://campanersmoixent.blogspot.com.es/. Amb renovada il·lusió estem dedicant esforços a oferir en la nova web, els programes de tocs, notícies reflexions, que anem elaborant, etc.
El titol és CAMPANERS DE MOIXENT, la pàgina la constituïxen dos columnes: la més ampla, oferix les notícies amb fotografies; i la mes estreta, a l'esquerra, algunes breus notícies de la Parròquia de Moixent, l'Arxiu del Blog on estan totes les publicacions de cada mes i any. En la mateixa columna hi han en quatre xicotetes finestres els útlims vídeos pujats a Youtube,  el nombre de visites i un traductor. 
En Youtube, en el canal (felipesanchis) podeu vorer tots els videos i escoltar l'execució de voltejos i tocs que realitzem manualment, així com a voltejos de campanes d'altres poblacions (també de Vallada), i notícies en les televisions realitzades a Campaners de Moixent, amb la qual cosa teniu la possibilitat de veure les campanes, i d’escoltar el seu so. 
En el Facebook podeu posar “m’agrada” en la pàgina de Campaners de Moixent, per estar més al corrent de les noticies de la web.
Felipe Sanchis Tárrega, President de la Associació Campaners de Moixent
Campaners de Moixent en internet: http://campanersmoixent.blogspot.com.es