27 de agosto de 2014

PRÒXIMAMENT

1- La primera setmana de setembre son les festes en Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Vols de Campanes.

2- Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

3- El dia 5 de setembre en Moixent es fara memoria dels 50 anys de la Consagració del Altar Major.  Volteig de la Campana Sant Pere Apòstol.

4- El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 411 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino.  Volteig de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies. Este dia en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

5- El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.  

6- El 9 es en Moixent el 25 Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial.  Volteig General de Campanes.

7- El dissabte 13, el Vicari Espicopal, administrara la Confirmació Moixent a uns jovens.  Volteig General.

8- El dia 15 de setembre es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

9-El dia 20 es complixen 125 anys de la Donació de la Campana Sant Pere-Isidre Llaurador-Antoni de l’Ajuntament a l’Església Parroquial.

10- El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Volteig d’una campana.  

11- El dia 23 de setembre es el 125 aniversari de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial; Volteig de la Campana Sant Pere-Isidre Llaurador-Antoni,  la  mes antiga del campanar i que complix 125 anys de la seua donació a l’Església

12- El 24 de setembre en Moixent es recorda el 25 Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Vol de Santes Relíquies.


13- El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.