23 de septiembre de 2018

PRÓXIMAMENT

1-L'Associació Campaners de Moixent, oferix Loteria (pareletes i decims) per al sorteig de Nadal.  Si algu vol adquirir que ho diga a algún campaner.

2- Cada diumenge del mes d'octubre en Capella de la Milagrosa de la Residencia a les 8:30 es resa el Rosari.

3-La primera setmana d’octubre en Aiacor, celebren el dissabte a Sant Antoni de Pádua i el diumenge la “Pujà” del Crist a l’Ermita, Vols de Campanes.

4- El dia 4 es Sant Francesc d’Assís.  A Moixent es un Sant de devoció popular, Volteig de 4 campanes. 
En la Granja de la Costera Vols de Campanes, per ser el Titular de l’Església, i també es celebren festes en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist de la Victoria.

5- El divendres dia 5 es el primer divendres dedicat al Cor de Jesús a Moixent es farà Exposició del Santíssim Sacrament, Volteig d’una Campana i toc d’Exposició del Santíssim. 

6- El dia 7 es la festa litúrgica de la Mare de Déu del Rosari. A Novetle es Titular de l’Església, Patrona en Alberic i en Albaida amb l’advocació: Verge del Remei, Vols de Campanes.

7- En Moixent, els dies 8, 9, 12, 15, 22, 29, 31 de 17:30 a 18:30h, Campaners de Moixent obrira el Museu Pare Moreno

8- El dia 9 es la festa de la Comunitat Valenciana, i l’Aniversari de la Dedicació de la Catedral de València, Vols de campanes en la Catedral. 

9-Festes en Navarrés del 7 al 12, al Santíssim Crist de la Salud i a la Mare de Déu del Rosari,  Voltejos de Campanes.

10-El dia 12 d’octubre es la Mare de Déu del Pilar.  En Aiacor es la Patrona del poble, Volteig de campanes.

11- El dissabte dia 13 d’octubre, a les 20hs farà la entrada com a Rector en Moixent En Lisardo Castelló Moltó.  Voltejos generals de campanes.

12-El dissabte 20, en l’Olleria tendrá lloc el "XXIV Encontre de Campaners". Per la vesprada en Moixent vindra per primera volta a la parroquia el Cardenal Arquebisbe de València En Antonio Cañizares per administrar el Sagrament de la Confirmació a uns joves.  Voltejos Generals de Campanes.

13- Dijous 26 es la festa del Sant Calze, en la Catedral de València, Vols de Campanes.

14- El dia 30, la Colla de Campaners d'Ontinyent celebra els vint-i-quatre aniversari.

15- El dia 29 Aniversari del martiri d'En Juan Bautista Tormo Molina (Vicari de Moixent de 1902 a 1905).