29 de abril de 2014

PRÓXIMAMENT

1- El mes de maig és el mes de Maria, per aixo de dilluns a divendres en les misses és resara el “Magníficat”, i cantaran cants dedicats a la Mare de Déu.

2- El dia 1 de maig es dia de Sant Josep Obrer.  Sent Rector En José Pellicer hi havien Festers.  Este dia coincidix en el tercer dia de resso en sufragi del Sacerdot En Antonio Marín, a les 10:35 el Sant Rosari i a les 11 la Santa Missa. Tocs de mort de Rector i Mig Vol.

3- El dia 2, es el primer divendres de mes, dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En Moixent, al migdia i en el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho, i en el moment de l’Exposició es fara el toc d’Exposició del Santíssim.

4- El dia 3, es celebra en alguns llocs la Benedicció dels Termes, en Moixent també és feia.

5-  El dia 7 de maig, és compleix el septim aniversari de Campaners de Moixent.

6- El segon diumenge de maig, dia 11, es la Mare de Déu dels Desemparats (Patrona de la Comunitat Valenciana, i de la Ciutat de València).  En Moixent, la vespra i dia, Vol de la campana Santa Maria Mare de Déu.  Voltejos de Campanes en la Catedral de València i en la processó de Vallada.


7- El dia 17 de maig, es la festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.

8-  El diumenge 18, en Moixent a les 11:30 son son les Promeses del Baptisme dels xiquets i xiquetes que van a comulgar els próxims diumenges, al final de la missa de 11:30, Vol de 3 Campanes.   Este mateix dia en la Comarca “La Costera” a Llanera de Ranes, una setmana després celebren la Mare dels Desemparats, perque és Patrona, Voltejos de Campanes.

9- El dia 22 es Santa Rita, sent Rector En José Pellicer  Valero, és celebraba una Novena.

10- L’úlim dia del mes que coincix en dissabte es Vespra de l’Ascenció, en Moixent Volteig de 5 campanes.