22 de abril de 2018

PRÓXIMAMENT

1- El mes de maig és el mes de Maria, per això en Moixent de dilluns a divendres en les misses és resara el “Magníficat”, i cantaran cants dedicats a la Mare de Déu, i unes oracions en la Residencia.  En Vallada en l’ermita del Divi Jutge tots els dies amb lectures, rosari, i oracions devocionals.

2- Els diumenges de maig de 17:30 a 18:30 Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno.

3- El dia 3, es celebra en alguns llocs la Benedicció dels Termes.  En Vallada en la capella de la Santa Creu, benedicció dels termes i en la Torreta de Canals festa.   En Moixent es el 50 aniversari de la defunció jesuita moixenti del Pare Joaquin Barranco (important missioner en l'Índia), amb motiu d’este aniversari es fara un Mig Vol en el tercer toc de missa.

4- El divendres 4 de maig, primer divendres de més dedicat al Sagrat Cor de Jesús.  En el primer toc de missa Vol de la campana que te dedica per a recordar-ho, i en el moment de l’Exposició es fara el toc d’Exposició del Santíssim.

5-En Moixent el diumenge 21, celebració a les 11:30 de la Renovació de les promeses baptismals dels xiquets i xiquetes que van a comulgars els diumenges següents.  Volteig de 3 campanes. 

6-  El dia 7 de maig, és compleix el XI aniversari de Campaners de Moixent.  Campaners de Moixent obrirem el Museu Pare Moreno de 17 a 18:30hs.

7- El segon diumenge de maig, dia 14, es la Mare de Déu dels Desamparats (Patrona de la Comunitat Valenciana, i de la Ciutat de València) i la Solemnitat de l’Ascensió del Senyor.  En Moixent coincidix en el 1ª Comunió (enguany sols hi ha un torn). Volteig la vespra i el dia de 5 campanes i de forma particular de la campana Santa Maria Mare de Déu.   Voltejos de Campanes en la Catedral de València i en la processó de Vallada.


8- El 17 de maig, festa de Sant Pasqual Bailón, festa en Genovés, les campanes d’este poble de la nostra Comarca, voltejaran en el seu honor.

9- En Llanera de Ranes, celebren a la seua Patrona la Mare dels Desemparats, Voltejos de Campanes.  En Atzeneta d'Albaida solemnitat de la Mare de Déu. 

10- El dimarts dia 23 de maig es el 95 aniversari de la Benedicció de la campana Nieves.