7 de enero de 2018

ABREVIATS: ANY 2017

Instagram campaners: Des del dia 28 de gener l’Associació Campaners de Moixent també esta en la red social “Instagram” @campanersdemoixent

Campaner-guia: El dia 17 de gener, Felipe Sanchis va explicar breumentel Museu Pare Moreno (Capella que queda del Convent de Franciscans) i l’Església Parroquial a un grup de persones de Sant Vicent del Raspeig.

Llibre Pare Gassó.  El dia 22 de març un tio-abuelo del mártir moixenti En Leonardo Gassó va fer donació a l’Arxiu Parroquial d’un llibre editat per el mártir en l’any 1908 titulat “Doctrina y Catecismo popular en castellano y Karibu-Kuna”.  Felipe va trobar en internet el llibre li o va comentar a dit familiar i este el va comprar i va regalar a la Parròquia. Estem buscant una foto del mártir.

Visita campaners: el dia 6 d’octubre per sorpresa van visitar l'església i el campanar, el campaner  Luis Baldo i altre amic vinguts de Madrid i que anaben a Albaida per a tocar per a les festes Patronals.

Relleu del Rei Jaume I, en el fullet del Nou d'octubre: per quart any, l'efígie del ReI Jaume I, que esta gravada en la campana Sant Jaume del campanar de Moixent a aparegut en el fullet del Nou d'octubre.